Dansk Tatovør Laug

 

Est. 1990
Dansk Tatovør Laug (DTL) blev grundlagt 5. november 1990.
Siden begyndelsen har det været DTL’s mission, at forbedre forholdene i den danske tatovør branche, med henblik på at give kunderne en så sikker og professionel oplevelse som muligt. Det er nemlig yderst vigtig, når man får sig en kropsudsmykning for livet.

Stærk og seriøs brancheorganisation
Behovet for en stærk og seriøs brancheorganisation er blevet større, i takt med den stigende interesse for vores fag. Med den øgede globalisering og den deraf følgende øgede tilgængelighed af udstyr og materialer til brug som tatovør, er der brug for DTL til at oplyse danskerne om sikkerheden, når man vælger en tatovør.
Den voksende eksponering af vores branche har fået myndighederne i flere lande, til at fokusere på behovet for en egentlig regulering heraf.
DTL er i konstant dialog med de relevante ministerier og styrelser, for at have indflydelse alle nødvendige steder. DTL er i løbende dialog med myndighederne, om alt der vedrører vores branche og vores kunder.
Samtidig arbejder vi fremadrettet i tæt dialog med politikere fra hele det politiske spektrum repræsenteret i Folketinget.
DTL er repræsenteret i ESTP – European Society of Tattoo and Pigment Research, den eneste videnskabelige forening i verden, som udelukkende fokuserer på tatoveringsbranchen og alle dets udfordringer i forhold til f.eks. helbredsrisici i form af bl.a. allergiske reaktioner. 
Vi stræber hele tiden efter, at gøre vores produkt – tatoveringer – så sikre som muligt for kunderne under de givne forudsætninger.

Stærkt netværk
DTL tilbyder medlemmerne et stærkt netværk og samarbejde imellem tatovør butikkerne. Branchen er en individualistisk, dog rummelig en af slagsen, og vi stræber efter at skabe et forum og tilhørssted for tatovører, der ønsker networking og vidensdeling. I vores medlems forum bliver alle hørt og der er stor mulighed for at skabe kontakt til hinanden og til bestyrelsen, samt komme med inputs til lauget. Vores vision er, at sammen er vi stærkere og sammen har vi det sjovest.

Kære kunde
Er du kunde, og ønsker du at blive tatoveret af et DTL medlem, kan du finde listen over medlemmerne her, hvor du finder direkte links til de listede butikker.
Skulle du have nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os; vi er her for at oplyse, råde og hjælpe hvor vi kan.

Kære tatovør
Er du tatovør eller lærling, og ønsker du at blive en del af fællesskabet og samtidig være med til at ændre branchens fremtid, så klik her. Hvis du ikke mener, at du kan opfylde DTL’s medlemskrav, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os; vi hjælper gerne med råd og vejledning.