Generalforsamling – planlagt til at løbe af staben 22. marts 2000 i Ringe – er UDSAT indtil videre.

Vi ønsker ikke at udsætte vores medlemmer for eventuel smitte af coronavirus, da vi kommer rejsende fra hele landet, og skal sidde sammen det meste af dagen.

Kort fortalt er der flere medlemmer der har kroniske sygdomme eller har familie tæt på med kroniske sygdomme, og som absolut ikke ville kunne klare en omgang COVID19.

Desuden har vi alle har en økonomi og et firma at passe, og ingen af os har råd og lyst til at blive hjemme i 14 dage hvis man skulle være så uheldig at få virus – eller bringe den med til møde og udsætte andre medlemmer og senere udsætte sine kunder for det!

Vi indkalder til ny generalforsamling, når vi har et bedre overblik over situationen.

DTL anbefaler i øvrigt, at alle medlemmer spørger ind til deres kunders færden: Om de har været ude at rejse (eller mødt/krydset rejsende fra Kina, Iran, Sydkorea, Norditalien eller andre områder med coronavirus i omløb), eller om de har haft tæt kontakt til nogen der har været ude at rejse. Og logisk nok bør alle kunder der oplever influenzalignende symptomer som hoste, feber osv. aflyse deres tid, og i stedet søge læge.

Disse initiativer er vigtige, for at bidrage til mindskning af risiko for yderlige smittespredning.

De bedste hilsener til alle medlemmer,

Bestyrelsen i DTL