Til ALLE tatovører i Danmark, vores sygehuse løber tør for værnemidler, derfor har vi iværksat dette initiativ.

Hvis man har mulighed for at aflevere UBRUDTE pakker med håndsprit, ansigtsmasker, plastikforklæder eller gummihandsker til Sygehusene, gøres det på denne måde:

Man kan indtil videre aflevere 4 steder i Danmark, sygehusene vil herefter fordele videre.

FYN (Region Syddanmark).

UBRUDTE pakker (uanset antal) afleveres på OUH’s lager i Odense. Man kører selv derind. Adresse er J.B. Winsløws Vej 6. Indgang 211. 5ooo Odense C.

Lageret er åbent hver dag fra kl. 7:00 til kl. 17:00. Man MÅ IKKE GÅ IND, man riger på det tlf. nummer der står ved porten, eller man kontakter en medarbejder udenfor lageret.

SJÆLLAND (Region Hovedstaden)

Donationer leveres til Region Hovedstaden, Logistik & Forsyning, Fabriksparken 22, 2600 Glostrup. Att. Henrik Davidian. Tlf. 24438886.

Ankomst ved porten helt til venstre, tættest ved den lave administrationsbygning.

Lageret er åbent fra kl. 7:00 til kl. 15:00.

REGION MIDTJYLLAND

Donationerne (ubrudte kasser) afleveres til Aarhus Universitetshospital i varemodtagelsen.

Adressen er Carl Krebs’ vej 36, 8200 Aarhus N.

Indenfor døren markeret med S3 står der en vogn eller palle, hvor i kan aflevere donationerne.

Døren/porten er åben fra 7:00 til 14:00. Hvis nogen skulle komme udenfor dette tidsrum, kan de lægge det på rampe nummer 4. Ubrudte pakker/kasser må gerne pakkes i separate poser, og samles i en kasse eller en gennemsigtig affaldspose.

REGION NORDJYLLAND

Donationer (ubrudte kasser) af værnemidler kan afleveres til Region Nordjyllands Centrallager Aalborg. Adressen er Fåborgvej 19, 9220 Aalborg Øst.

Ved ankomst til adressen, kan donationerne afleveres ved port 1, hvor man kontakter en medarbejder umiddelbart inden for døren til venstre for porten. Medarbejderen vil hjælpe med at få donationen ind via porten på en palle.

Ring gerne i forvejen på 29285122 eller 97648510 og aftal en tid, man er i området, så vi er klar til at tage imod donationen.

Der er åbent fra 07:00-15:00, alle hverdage.

Kommer man udenfor åbningstid, vil der være opsat en sort container til venstre for porten, hvor donationerne kan afleveres i.

Er man ikke i nærheden af Aalborg, så kontakt lagerforvalter Brian Elling på 29285122 og aftal en aflevering på et nærliggende hospital.

DTL har nu lavet aftaler med 4 “officielle” donationssteder. Grunden til at det “kun” er 4 steder, er for at lette logistikken, da sygehusene godt kan fordele internt. Mange mindre sygehuse er ikke forberedt på, at skulle modtage og opbevare vores donationer.

Siden dette opslag har vi (i dag 27.03.2020) fået mere info fra REGION MIDTJYLLAND, der oplyser hvor man kan henvende sig hvis man gerne vil donere lokalt: